Make-up home party

minimum 6 - maximum 10 personen
duur: +/- 3,5 uur
prijs: 40 euro p.p.
op locatie

Heb je iets te vieren of ben je gewoon toe aan een leuke tijd met je vriendinnen, en dit in een vertrouwde omgeving? Dan is deze formule vast en zeker iets voor jou.

Bij een homeparty sta je als gastvrouw vrij om te kiezen welk gezelschap je bij jou thuis uitnodigt. Daarbij neem jij in ruil voor je gastvrijheid zelf gratis deel aan de workshop. Alles vindt plaats in een luchtige, plezante, ontspannen en speelse sfeer, dus jullie krijgen gegarandeerd een flinke portie amusement op jullie bord.

Een bescheiden dagmake-up, een uitdagende avondmake-up of wil je graag aan de slag binnen een bepaald thema? Vragen staat vrij. Op die manier maak jij van je make-up homeparty een onvergetelijke belevenis en zal deze zeker ook scoren tijdens je vrijgezellenfeestje, bedrijfsparty en teambuildingdag!Individuele make-up workshop

minimum 2 personen
duur: +/- 2 uur p.p.
prijs: 90 euro p.p.
locatie: Brussel

Geef je de voorkeur aan een persoonlijk verwenmoment, dan kan je ook voor een individuele make-up workshop kiezen.

We nemen alle tijd zodat jij de ideale make-uptips voor jouw gezicht en huidtype eigen kunt maken, en jij je persoonlijke make-up na twee uur helemaal in de vingers hebt. In deze workshop leer je stap voor stap wat make-up allemaal voor jou kan betekenen en hoe een klein beetje moeite soms de spectaculairste – en mooiste - resultaten oplevert!