MAKE-UP

Een bescheiden dagmake-up, een uitdagende avondmake-up of wil je graag aan de slag binnen een bepaald thema? Vragen staat vrij. Op die manier maak jij van je make-up homeparty een onvergetelijke belevenis en zal deze zeker ook scoren tijdens je vrijgezellenfeestje, bedrijfsparty en teambuildingdag!

Daarbij werk ik met de pure, gezonde en 100 % minerale productjes van Cent Pur Cent. Deze zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes en kan je achteraf vrijblijvend bestellen.

NEW :: HAIRSTYLING

Is je stijltang niet je beste vriend?
Zit je kapsel op een vervelende tussenlengte en weet je er geen blijf mee?
Zeurt je dochter je de oren van het hoofd voor die mooie watervalvlecht?

Bestrijd je occasionele bad hair day met een hairstyling workshop volledig op jouw maat!
HOME PARTY

minimum 6 - maximum 10 personen
duur: +/- 3 uur
prijs: 40 euro p.p.
locatie naar keuze

Bij een homeparty sta je als gastvrouw vrij om te kiezen welk gezelschap je bij jou thuis uitnodigt. Daarbij neem jij in ruil voor je gastvrijheid zelf gratis deel aan de workshop. Alles vindt plaats in een luchtige, plezante, ontspannen en speelse sfeer, dus jullie krijgen gegarandeerd een flinke portie amusement op jullie bord.


PRIVE WORKSHOP

duur: +/- 2 uur p.p.
prijs: 90 euro p.p.
locatie: Brussel

Geef je de voorkeur aan een persoonlijk verwenmoment, dan bied ik ook individueel advies op maat aan. Tijdens deze workshop leer je stap voor stap wat make-up en/of hairstyling allemaal voor jou zou kunnen betekenen en hoe een klein beetje moeite soms de spectaculairste – en mooiste - resultaten oplevert!


COMBI ARRANGEMENT OP AANVRAAG