Bruidsmake-up
& hairstyling

Op de mooiste dag van je leven wil je er uiteraard ook op je best uitzien. Je staat een hele dag in de kijker, dan spreekt het vanzelf dat je er van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes tiptop wil bijlopen. Een beeldig kapsel en een frisse bruidsmake-up zijn dan ook een must!

Enkele maanden voor je huwelijk nemen we uitgebreid de tijd voor een proefsessie van je bruidsmake-up en/of –kapsel. Deze proef vindt plaats in Brussel. Verkies je een vleugje naturel of mag het een ietsje meer zijn: aan de hand van jouw persoonlijke ideeën, wensen en behoeftes zorg ik voor een sprankelende en duurzame bruidsmake-up die helemaal bij jou past.

Vaak blijkt het een heel praktisch voordeel als tegelijk ook je kapsel kan worden verzorgd - én dat je mama, zussen en vriendinnen mee gebruik kunnen maken van deze twee-in-één-dienst. Op de grote dag zelf kom ik bij jou aan huis, zodat je je ontspannen op je dag kunt voorbereiden: in alle rust achterover leunend en lekker genietend.

Maar een trouwpartij hoeft zeker niet de enige reden te zijn om mij te contacteren. Ook communicantjes zijn welkom, en de fiere mama's uiteraard! Of kijk je uit naar een romantische date of een spetterend feestje? Na een afspraak kan je in Brussel gewoon even langskomen of reserveer ik een bezoekje bij jou aan huis.Meer info en tarieven op aanvraag.