"Taking joy in living is a woman's best cosmetic!"
- Rosalind Russell


In de ruim tien jaar dat ik actief ben in de televisiewereld, heb ik het geluk dat ik mijn twee grote passies kan combineren. Dankzij mijn regie- en reportagewerk zie ik een stukje van de wereld, draai ik mee in heel gevarieerde projecten en kick ik af en toe op de adrenaline van de deadlines. Als professioneel visagiste en hairstyliste geniet ik dan weer volop van de ontspannen sfeer en de creatieve invulling. Het is werk dat mij zen maakt. Het typeert me dan ook ten voeten uit: ik hou nu eenmaal van de afwisseling, van de rush en van de rust. Wat je graag doet, doe je goed, en wat je met passie doet, maakt je gelukkig.

Wie lekker in zijn vel zit, straalt dat uiterlijk ook uit. En daar draait het uiteindelijk om bij make-up. Wat mij boeit en drijft, is dat ik het beste, het mooiste uit iemand naar boven kan brengen. Mijn grootste voldoening is: iemand die zich door mij mooier voelt en die ik met een tevreden gevoel kan uitzwaaien.

Make-up is meer dan een likje crème en een streepje eyeliner. Make-up is de kunst om de persoonlijkheid van iemand op een subtiele manier in de verf te zetten. Het vertrouwen in een betrokken professional is van het allergrootste belang. Ik streef dan ook naar een persoonlijke vertrouwensrelatie met eender wie mijn advies inroept.

Foto van Ans Brugmans herself.